Cégünk számokban

Cégünk 1994-ben alakult. Tulajdonosa, egyben ügyvezető igazgatója Uri Szabó Dezső.
Telephelyünk Budapesten, a 15. kerületben az M3-as autópálya mellett található, összesen 14.000nm területen. A gyártó csarnokok összterülete 4000nm, mely három fő részre tagolható: présüzem, hegesztőüzem, és szerszámüzem.

Szerszámüzemünk elsősorban fémmegmunkáló szerszámok készítésével foglalkozik, mind hagyományos gépek, mind modern megmunkáló központok segítségével. Présüzemünkben hidegmegmunkálás, sajtolt, préselt alkatrészek gyártása, hegesztő üzemünkben ponthegesztéssel, kötőelem és CO2hegesztéssel ellátott alkatrészek gyártása folyik.

Kezdetben 10-15 fővel dolgoztunk, de ez a létszám a folyamatos fejlesztések eredményeként jelenleg átlagosan 80 fő, igény szerint 2 vagy akár 3 műszakos munkarendben.

20 éve többszáz-féle alkatrésszel közvetlen beszállítói (Tier 1) vagyunk a Magyar Suzuki Rt—nek. Tevékenységünk 70-80%-a az autóiparhoz köthető.

Korábban a portfóliónk részét képezték fém és műanyag alkatrészek valamint azok szerszámai, mára azonban inkább a fém karosszéria elemekre szakosodtunk.

Az adminisztratív, beszerzési, logisztikai, kereskedelmi, könyvelési, marketing, és minőségirányítási feladatokat 10-12 fős irodai csapatunk végzi. Üzemvezetőink sok év tapasztalattal rendelkező szakemberek.
Saját tervezőirodánk kapacitását igény szerint külső, bejáratott partnerekkel bővítjük.

Komplex feladatokra kombinált megoldást nyújtunk. Küldetésünk, hogy akár házon belül, akár partnerhálózatunk bevonásával, de megoldást találjunk a felmerült ügyfél igényre.
Akár mintadarab, akár tervrajz alapján gyártószerszámot tervezünk és gyártunk, mellyel utána legyártjuk a félkész vagy kész termékeket. Ha a munkadarab megköveteli, akkor további műveleteket, kötőelemezést, hegesztést, összeszerelést is végzünk.
Minőségellenőrzésünk az előre megállapított szabvány szerint lehet 100%-os, vagy szúrópróbaszerű. Cél minden esetben a hibamentes beszállítás.

Beszállítói tevékenységünk során számos felületkezelt alkatrészt kell beszállítanunk partnereinknek (KTL, galvanizálás [sárga, fehér, króm], porfestés).
Ezek a felületkezelések nem telephelyünkön történnek, de jól bejáratott felületkezelő partnercégek által tudjuk biztosítani a megfelelő technológiát és minőséget.
Telephelyünkön saját zsírtalanító berendezés üzemel.


Célunk:

  • a minőség- és környezeti politika céljainak betartása
  • a jelenlegi rendelés-állományunk további bővítése, diverzifikációja
  • lépést tartani az egyre növekvő piaci igényekkel
  • gépparkunk folyamatos fejlesztése, modernizálása
  • munkahely-teremtés a beruházások, fejlesztések által
Elért eredményeinkre büszkék vagyunk, és célunk, hogy a jövőben is stabil, megbízható partnere lehessünk jelenlegi, és új megrendelőinknek egyaránt.
Vissza