GINOP Pályázat

Kedvezményezett neve: TITÁN'94 Szerszámkészítő és Forgácsoló Kft.

A képzések elnevezése és célja: - Hatékony együttműködés (kommunikáció fejlesztés): célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék együttműködési és kommunikációs készségeiket.
- Excel képzés (haladó): célja az Excel magabiztos használatának elsajátítása.

A szerződött támogatás összege: 11 326 150 Ft

A képzések részletes bemutatása:

- Hatékony együttműködés (kommunikáció fejlesztés): a képzésben résztvevők megismerkednek az együttműködési stratégiákkal, az egyéni és csoport érdekekkel, csoportszerepekkel, a csoport működési folyamataival, működésének befolyásolásával, irányításával és motiválásával. Megtanulják az elvárható és nem elvárható viselkedési formák azonosítását, a közös cél szerepét, az együttműködést gátló tényezőket, a tudatos csoport alakítás módszereit. Elsajátítják a verbális és nonverbális, az egy- és kétirányú kommunikációs készségeket, az aktív hallgatás, kérdezéstechnika, információtorzulás, szerepléstechnika és viselkedésminták jellemzőit.

- Excel képzés (haladó): a résztvevők megtanulják a táblázat mentését PDF-be, a tagolt szöveges dokumentumok (CSV) táblázattá alakítását, az irányított beillesztést, megjegyzések beszúrását és kezelését, a feltételes formázást, legördülő lista készítését, a statisztikai és logikai függvények használatát, a keresési, szöveg, adatbázis, pénzügyi és matematikai függvényeket, zárolt cellák, lapvédelem és ágyazás használatát.

A képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.03.22.Kedvezményezett neve: TITÁN'94 Szerszámkészítő és Forgácsoló Kft.

Projekt címe: A Titán'94 Kft. lőrinci fióktelepének kapacitásbővítő, technológiai korszerűsítést célzó fejlesztése

Támogatás összege: 259 352 985 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Tényleges befejezés dátuma: 2023. november 10.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02988

A projekt tartalmának bemutatása:

A Titán’94 Kft. egy 1994-ben családi vállalkozásként alapított, alkatrészgyártással, valamint szerszámkészítéssel foglalkozó cég, amely alapvetően belpiacon az autóiparban és az elektronikai iparban beszállítóként szerepel, külpiacra pedig prémium fém szaniter termékeket gyárt.

A mostani projekt egy korábban megvalósított új telephely kialakításának második üteme, így szakmailag jól előkészített és átgondolt részletességgel valósul meg. A szerszámkészítéshez szükséges berendezések egy részének használata jelenleg csak a budapesti telephelyen vagy külsős partnerek bevonásával megoldott, így ezen szeretnének változtatni a kapacitásbővítéshez szükséges, technológiailag korszerű gépek beszerzésével és a hozzájuk szükséges infrastruktúra kialakításával Lőrinciben.

A már korábban megépített magas belmagasságú csarnokba csak olyan gépeket helyeznek, amelyek esetén az adagolásukhoz daru szükséges. A kisebb gépekkel nem terhelnék a csarnok hasznos alapterületét, így ezeket egy korábban raktárnak használt tégla épületbe telepítik, amelyhez ezen épület funkcióváltást célzó átalakítása szükséges.

A kisebb szerszámok elhelyezésére szolgáló helyiségeken túlmenően a fióktelepen dolgozók részére, illetve a további fejlesztési céljaikhoz szükséges szociális és iroda blokkokat alakítanak ki. Az épületet a mai kornak megfelelően szigetelik és gépesítik, hogy időtálló, fenntartható és gazdaságos legyen.

A csarnok egységben a nagy szerszámelemek megmunkálásához és javításához szükséges berendezéseket, a komplex gyártási folyamat támogatása céljából pedig a megfelelő kommunikációt és munkavégzést segítő felhő alapú szoftvereket és szolgáltatásokat szereznek be. A modern szoftverek használatához korszerű új hardver elemeket is üzembe helyeznek, melyekkel a hatékonyság és a versenyképesség tovább növelhető.

Tekintettel arra, hogy a cég erőteljes fejlődés előtt áll, elengedhetetlen, hogy gyártási folyamataik optimális módon legyenek kialakítva a legkorszerűbb automatizálási lehetőségek kiaknázásával. Ennek érdekében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadók segítségét is igénybe veszik.
Vissza