Minőségpolitikánk

A Titán’94 Kft. célja, hogy az előállított termékek és szolgáltatások terén a vevői által előírt és elvárt követelményeket kifogástalan minőségben kielégítse, maradéktalanul figyelembe véve a termékekre, szolgáltatásokra, valamint a szervezet működésére vonatkozó jogi és egyéb szabályozókat.

Üzleti céljaink elérése érdekében a cég managementje folyamatosan elemzi a kockázatokat és lehetőségeket, hogy döntéseiket tények alapján hozzák meg.

A következetes folyamatközpontúság és értékelés garantálja a célok elérését, optimális erőforrás kihasználtság mellett.

Az eredményesség kulcsa a minőségi teljesítmény, figyelembe véve a vevői, munkatársi, és külső szolgáltatói igényeket. A cég maga határozza meg a teljesítménye minőségét és sikerét.

A sikeresség alapját a munkatársak elkötelezettsége és minőségtudata képezi, ennek megfelelően kiemelt figyelmet kap a munkatársak egészség- és munkavédelme, tudás és képesség fejlesztésére, önállóan cselekvő munkatársak támogatása.

A Titán’94 Kft a hatékonyság növelése érdekében folyamatosan fejleszti eljárásait, technológiáit és munkakörnyezetét, szem előtt tartva a környezettudatos cselekvés fontosságát.

A külső szolgáltatókkal és egyéb szervezetekkel olyan partneri kapcsolatot alakít ki, amelyeknek haszna mindkét fél számára kiemelkedő.
Vissza